web analytics

"We all have self-doubt. You don’t deny it, but you also don’t capitulate to it. You embrace it."
-Kobe Bryant-

Madhya is gecreëerd door Peter van der Burgh. Hij is zijn hele leven al enthousiast sporter en heeft een groot deel van zijn persoonlijke ontwikkeling op het veld doorgemaakt. De flowmomenten, de momenten waarop de flow ver te zoeken was en de reflectie op zijn sportervaring hebben bijgedragen tot een visie op sport en bewegen die integraal is: als je er voor open staat, raakt sport je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, en kun je er je leven lang van leren, groeien en genieten.

Peter wil met Madhya op persoonlijk vlak meer ontspanning, geluk en tevredenheid brengen. Zijn missie is om teams te leren onderling in verbinding te zijn, met respect en begrip voor iedereen. Een team dat de principes van Madhya gebruikt, stimuleert elk teamlid om een betere versie van zichzelf te worden en zo samen een steeds sterker team te worden, waarin waarden als eerlijkheid, openheid en acceptatie centraal staan. Sport, en met name voetbal door zijn enorme reikwijdte, kan bovendien een positieve en verbindende impact hebben op de maatschappij wanneer spelers, clubs en bonden samen actief bovenstaande waarden uitdragen.

De afgelopen vijftien jaar heeft Peter diverse sportteams en sporters ondersteund met Madhya. Onder hen de voetballers van het eerste jeugdteam van SC Cambuur en SV Argon (zaterdag hoofdklasse), de volleybalsters van Martinus, een aantal keepers, trainers en individuele voetballers, hardlopers, hockey(st)ers en honkballers.