web analytics

“Alles wordt stil. Tijd vertraagt.
Mijn perifere zicht vervaagt. Het is de meest vredige staat die ik ooit gekend heb. Ik kan alle keren dat het niet lukt makkelijk hebben. Ik weet dat dat gevoel weer komt, en dat is genoeg om door te gaan.”

 

 

 

 


Danny Way,
Amerikaanse Professionele Skateboarder

Madhya biedt trainingen en sessies die je leren hoe je de flow kunt bereiken. Dat doen wij op individuele basis en voor teams, voor sporters en voor trainers.

Het kan zijn dat je prestatiegericht bent en inmiddels ontdekt hebt dat nog harder trainen niet het antwoord is; het kan ook zijn dat je op dit moment niet blij bent met je leven of met jezelf, en sport is een taal die jij begrijpt en dus een ingang naar meer geluk in je leven.

In beide gevallen kan Madhya je verder helpen en je leren hoe je je sport kunt ervaren als een weg naar steeds meer tevredenheid, plezier en dankbaarheid in je leven.

De Flowtraining van Madhya is een stevige work-out in aandacht, met als doel om stil te worden, je mind te ontspannen en het plezier daarachter te ervaren. Tijdens de work-out wisselen cardio-, kracht- en mindsettraining elkaar af. Flow kun je niet afdwingen, wel kun je jezelf zo trainen dat je de kans maximaliseert dat het je overkomt.

Je kunt meedoen met de groepstrainingen, maar ook een 1-op-1 sessie afspreken of een training op maat voor jouw team. We gaan eerst het gesprek aan met jou of je team: wie ben je, wat wil je leren, waar wil je naartoe groeien? Dat kan iets zijn wat direct met je sport te maken heeft, maar ook iets dat je in het dagelijkse leven dwars zit. Wellicht ken je de momenten waarop je ervaart dat de stress en zorgen uit je dagelijks leven hun invloed hebben op jouw spel binnen de lijnen, en andersom.

Sessies worden afwisselend op het veld en binnen aangeboden en zijn altijd gericht op de geformuleerde doelstellingen. Er wordt zowel gewerkt met lichaamsbewustzijn als met de geest; voelen en begrijpen worden geïntegreerd en je leert hoe je steeds meer stilte in jezelf kunt ervaren.

Een andere mogelijkheid qua begeleiding is het observeren van jou of je team tijdens een wedstrijd. Wanneer je onder druk komt te staan in een wedstrijd worden jouw verdedigingsmechanismes zichtbaar en deze inzichten nemen we mee in de volgende sessie. Wij zijn de spiegel die jou en je team laat zien hoe jij en jullie je gedragen in het veld en leren je stap voor stap om ook in die situaties vrij te bewegen.