web analytics

Flow is de gamechanger

Waarom wint Ajax in het Bernabeu en verliest het een week later van Heracles? Waarom loop je dat rondje de ene keer zo licht als een veertje, en een paar dagen later met lood in de schoenen? En waarom sla je vandaag elke approach direct op de green, en morgen in de rough?

 

Het antwoord ligt vaak in de ‘state of mind’: de ontspanning in het lijf, hier en nu in het moment zijn, en vooral zijn er op dat moment geen gedachten. Dit stelt je in staat om met je ego uti de weg te gaan en de bewegingen te laten gebeuren. Op die momenten beweeg je het snelst, het meest economisch en maak je de ene goede beslissing na de andere zonder daar heel erg je best voor te doen. Dat geldt voor Djokovic, en dat geldt ook voor jou, op welk niveau van sportbeleving dan ook.

 

Madhya, centrum voor flowbegeleiding, helpt je die staat te bereiken, te beleven en te benutten. Madhya zorgt met een gevarieerde vorm van coaching voor meer plezier, gerichte focus, scherpere concentratie en dus betere prestaties in de sport: voor de topsporter en voor de amateur.